tirsdag 19. juli 2011

Sittende prinsesse

Fride har begynnt å sette seg opp selv. Hun har mange morsome utrykk og positurer. Hun har også begynnt såvidt å reise seg opp på stoler og liggende mennesker. Kosete er hun også blitt både store og små famile medlemmer får både klemmer og våte kyss. Fride trives i andres selskap og det lover bra om ikke så mange ukene skal den lille frøkna begymme i barnehagen.
Published with Blogger-droid v1.7.4

tirsdag 5. juli 2011

Min sønn og gitarer

Trym bare elsker gitarer. Han spiller gitar over alt. I barnehagen bruker han alt mulig som gitar. Han har også blitt observert oppe på haugen ved barnehagen... spillende på luftgitar.
Kommer det musikk på så er det gitar. Jeg lurer på hvor han har det fra. Det kan ha noe med genene å gjøre, men jeg tror det har mest med å gjøre er hans onkel. Onkelen har 9 gitarer. Han jobber med musikk. Det skal bli spennede å se om Trym vil lære å spille. Han har ivertfall scene tekke. Han har mange positurer som kan minne om onkel sine. Det er jo litt morsomt da
Posted by Picasa

mandag 27. juni 2011

Navnedagen til Fride


Det var en ganske fin juni dag! Været var for en gangs skyld på
vårt parti.

Familien stilte mannsterke opp. Svogeren mi hadde fått fri fra musikken og var på plass. Det var kjempe hyggelig at vi var så mange.

Dagen startet med påkledning.
Det er ganske mye egenlig som skal ordnes til en slik fest.

Innkjøp, baking laging av mat, stryking av klær og rydding av hus.

Det var nyttig at vi hadde svigers på besøk som hjalp til å gjøre det til en minnerik dag.
God mat og god drikke. Trym oppførte seg eksemplarisk.
Fride ble litt utålmodig (og varm) under sermonien, men etter å ha fått den ene skoen å spise på gikk det kjempe fint. Vi kosa oss alle sammen. Kvelden ble avsluttet på verandaen. Litt uvanlig når det gjelder denne sommeren så det ble kjempe hyggelig.

torsdag 2. juni 2011

Ingjerd den flinke cupcake baker'n


Min kjære kone Ingjerd har fått seg en ny hobby næmlig å bake cupcakes. Etter å ha tråla internett etter oppskrifter, farger til toppingen og kjøpt former satte hun i gang.

Flititg er hun der hun rører sammen deig og farger toppingen. Steker tre former i ovnen og pynter cupcakesene etter alle kunstens regler. Kjempe godt smaker kakene hun tryller frem.

Selv om hun bedryrer at dette er bare begynnelsen og at hun stadig vil forbedre seg.
Godt å se at hun har noe nytt hun trives med og så får vi jo så gode kaker å spise.
Første store ildåp er navnedagen til husets minste lille dame Fride om ca to uker.

lørdag 14. mai 2011

Fride storkoser seg på kulturskolen

Helt siden Fride har vært ganske liten ha hun gått på kulturskolen sammen med Ingjerd (mamman) . Jeg har fått tilbakemeldinger om at de storkoser seg. Da jeg gikk ut i pappa perm fikk jeg muligheten til å bli med! Det er en fryd å se  den lille frøkna utfolde seg og møte andre barn på sin egen alder. storkoste meg selv jeg.

Småtrollene sitter på flygelet mens læreren spiller. Da kan de både høre og føle musikken. Jeg arngrer ikke på at både Trym og Fride har gått og går på kulturskolen.

mandag 9. mai 2011

Er så stolt av Fride som er så flink til å leke

Jeg synes Fride er så flink til å leke. Hun har begynt å holde lekene med beina for så å plukke på dem med hendene. Det er fasinerende og se hvordan ei lita jente utvikler seg. Hun har begynt å bevege seg ved å dra seg frem med armene og hun har begynnt med G lyder denne uka. Jeg stortrives fortsatt med pappapermen. Været er bra så det blir litt varmt i leiligheten.

lørdag 30. april 2011

Jeg tar deg storebror for du har vært rampete!

Vi har hatt vårens første tur til Arboretet med pølsegrilling, solskinn og glade barn. Trym har lekt med maur og til Tryms store forskrekkelse kan man spise dem. Fride er ganske så inntresert i broren sin som dere kan se. Han er litt er litt skeptisk til så mye fysisk kontakt. Han var mer skeptisk før så det kommer seg. Fride koste seg på tur ut og vi kommer nokk til å ta både henne og broren ofte ut på tur. Vi får bare håpe på mange fine vårdager!

fredag 29. april 2011

Trym lager sin første sang

Trym tok tak i gitaren sin her i går og lagde sanger til en rekke ting. Sangen om toget (bildet) ble ikke lang, men det er jo en begynnelse.

Min sønn Trym har sitt store forbilde i onkelen Jørund som er artist.

Trym har flere gitarer og drar dem stadig frem.Denne røde gitaren er en av 3 gitarer han fikk til bursdagen sin i fjor.
Vi har hatt mye glede av den. Det ligger også en snutt med han på Youtube

Tidligere på dagen hadde jeg, Ingjerd min kone og lille Fride vært på tur til Ikea og Åsane. Her ble det handlet inn en rekke småting. Ingjerd kjøpte noen penner. Trym fikk også nye Nike sko for jeg og mamman hadde klart å kjøpe noen som var i minste laget her bare for noen uker side. Vi koste oss hele dagen.

Pappa permen i gang



Da var jeg i gang med min pappa perm med denne søte lille greie jenta her! Fride heter hun og hun er snart 8 måneder. Jeg skal være hjemme med henne helt til august. Da er det litt ferie der på slutten. Pappa permen har ikke blitt så lang som det.


Jeg og Fride var en tur i byen. Fride måtte være med meg på kiropraktoren. Selvfølgelig våknet hun før jeg hadde tengt med det gikk kjempe bra. Etter kiropraktoren gikk vi en tur å kikka i buttikker. Vi var blandt annet inne hos Chona på Steve Perryman sport. Der styrte Fride showet så klart så de nesten ikke fikk jobbet.
Etterpå reiste vi hjem og hadde en koselig dag hjemme!